Mookis   050-372 34 81   shop@mookis.fi

Om oss

[separator top_space=”0px” bottom_space=”30px”]

 

 

 

h5ny8fenzw4408m4kbvvs83t4m4d7tp

 

 

 

 

 


Butiken för dig som gillar inredning

Mookis är butiken med det lilla extra inom  heminredning. I vår butik  hittar du allt från textilier, inredningsartiklar, presenter, pyssel och mycket annat. Vi ordnar även mysiga hemmapartyn, Mookis Homeshopping. Perfekt  för Dig som vill bjuda hem dina vänner och bekanta till en kväll fylld av inredningstips och inspiration.

[separator top_space=”0px” bottom_space=”20px”]

Jag är utbildad florist och jobbade 10 år i en blom- och present butik. Jag startade egen butik år 2010 hemma på gården. Jag började i liten skala med presentförsäljning och hantverk, men med tiden har verksamheten utökats till blomsterförsäljning, homepartyn och nu webshop.

/ Monica

[separator top_space=”40px” bottom_space=”40px”][separator top_space=”40px” bottom_space=”60px”]


Varför 0ss?


Mookis strävar efter att sälja så prisvärda varor som möjligt men ändå hålla en hög standard

Mookis består av personal med kunnighet och genuint intresse för inredning. I butiken hittar du även gåvor för alla tillfällen.


Du har möjlighet att ordna homeparty för dina vänner och bekanta. Vi på Mookis kommer hem till dig som värdinna och demonstrerar våra varor och ger inspiration till din heminredning. Som värdinna får du givetvis fina gåvor och förmåner. Homepartyn ordnas endast på en radie av 80 km från Övermark. Tag kontakt för mera info. Tel: 050-3723481

Möjlighet att komma in till butiken och beställa blombinderier och begravningsbuketter.