050-372 34 81 | shop@mookis.fi

Om oss

h5ny8fenzw4408m4kbvvs83t4m4d7tp

 

Butiken för dig som gillar inredning

Mookis är butiken med det lilla extra inom  heminredning. I vår butik  hittar du allt från textilier, inredningsartiklar, presenter, pyssel och mycket annat. Vi ordnar även mysiga hemmapartyn, Mookis Homeshopping. Perfekt  för Dig som vill bjuda hem dina vänner och bekanta till en kväll fylld av inredningstips och inspiration.

 

Jag är utbildad florist och jobbade 10 år i en blom- och present butik. Jag startade egen butik år 2010 hemma på gården. Jag började i liten skala med presentförsäljning och hantverk, men med tiden har verksamheten utökats till blomsterförsäljning, homepartyn och nu webshop.

/ Monica

Mookis webshop erbjuder varor från ett brett sortiment, bestående främst av heminredning. Men du hittar även presenter, barnartiklar och hantverk här.
Mookis shop erbjuder ett bredare sortiment av varor, dörrkransar, småpynt, blommor, binderier och begravningsbuketter.

Besöksadress:
Vasavägen 1606 , 64610 Övermark, FINLAND
tel: 050-3723481
e-mail: mookis.shop@gmail.com

Mookis strävar efter att sälja så prisvärda varor som möjligt men ändå hålla en hög standard.
Mookis består av personal med kunnighet och genuint intresse för inredning. I butiken hittar du även gåvor för alla tillfällen.

Homeparty
Du har möjlighet att ordna homeparty för dina vänner och bekanta. Vi på Mookis kommer hem till dig som värdinna och demonstrerar våra varor och ger inspiration till din heminredning. Som värdinna får du givetvis fina gåvor och förmåner. Homepartyn ordnas endast på en radie av 80 km från Övermark. Tag kontakt för mera info. Tel: 050-3723481

Blommor
Möjlighet att komma in till butiken och beställa blombinderier och begravningsbuketter.